Osobný rádca na počasie

Osobný rádca na počasie

Tiež by sa vám občas hodilo vedieť predvídať počasie? Len si to predstavte! Už by vás nikdy neprekvapil neočakávaný dážď ani príliš vysoké teploty. Vďaka domácim meteostaniciam GoGEN si to už nemusíte len predstavovať – informujú vás totiž (nielen) o aktuálnom počasí.

Ako vybrať meteostanicu?

Ak premýšľate nad tým, že si zaobstaráte svoju domácu meteostanicu, mali by ste si najskôr rozmyslieť, o akých údajoch chcete mať prehľad. Niektoré totiž zobrazujú oveľa viac než len teplotu, vlhkosť a tlak. Hoci sú tieto tri najdôležitejšie, môžete z niektorých displejov vyčítať tiež hodnoty UV žiarenia, mesačné fázy alebo množstvo zrážok. Ak teda nepotrebujete nič navyše, vystačíte si s klasickými modelmi. Pre tých náročnejších ale máme aj bohato vybavené, profesionálne meteostanice. Tak sa poďme pozrieť, aké typy v ponuke GoGEN nájdete.

Bezkáblové meteostanice

Bezkáblové pripojenia sú už v dnešnej dobe štandardom. Preto sa aj naše meteostanice prepájajú s vonkajšími senzormi na diaľku bez nutnosti využitia nevzhľadných a nepraktických káblov. Vďaka tomu sa vám otvára veľa možností, ako meteostanicu spolu so senzormi rozmiestniť.

Meteostanice do každej domácnosti

Ak chcete byť v obraze, sú pre vás meteostanice GoGEN ako stvorené. Na farebných LCD displejoch vám zobrazia stručný prehľad aktuálnych poveternostných podmienok, ako je vonkajšia teplota a vlhkosť. Ale môžete si nechať zobraziť tiež animovanú predpoveď. Môžete zvoliť klasiku v podobe modelu GoGEN ME 2930. Alebo choďte zlatou strednou cestou s vybavenejšími modelmi GoGEN ME 3236 a GoGEN ME 3257.

SMART meteostanice pre milovníkov inteligentných vychytávok

Fanúšikovia technológií budú nadšení z meteorologickej stanice GoGEN ME 3565, ktorá skvele zapadne do akejkoľvek inteligentnej domácnosti. Cez domácu Wi-Fi sieť ju jednoducho spárujete s mobilnou aplikáciou TUYA, takže môžete mať prehľad, či už budete doma, alebo na cestách.

Profesionálna meteostanica pre náročnejších

Pre naozajstných nadšencov máme domácu meteorologickú stanicu GoGEN ME 3900. Tá je vybavená možnosťou pripojenia cez Wi-Fi a špeciálnymi senzormi, takže okrem bežných hodnôt nameria tiež množstvo zrážok alebo UV žiarenie a zmapuje aj smer a rýchlosť vetra. Môže tak byť užitočná nielen pre to, aby ste vedeli, ako sa obliecť, ale poslúži vám skvele aj pokiaľ sa chystáte pestovať si napríklad vlastné ovocie či zeleninu.

Či už sa rozhodnete akokoľvek, do konca marca 2024 môžete navyše získať bezkáblový rádioprijímač GoGEN s DAB+ ako darček k nákupu akejkoľvek meteostanice GoGEN. Stačí len zdarma zaregistrovať nákup na https://gogen.sk/sk/pages/darcek-k-meteostanici.