Buďte o krok napred pred počasím

Buďte o krok napred pred počasím

Meteostanice sa v posledných rokoch stávajú neoddeliteľnou súčasťou mnohých moderných domácností. Nenechajte sa zmiasť, nejedná sa len o vymoženosť pre technologických nadšencov, ale skôr o praktického radcu, ktorý vám pomôže pri plánovaní každodenných aktivít – ako totiž vraví jedno múdre príslovie, kto je pripravený, nie je prekvapený, a v tomto prípade to platí dvojnásobne!

Jednoduchý prístup k aktuálnym informáciám

V posledných rokoch sú u nás teplotné výkyvy skoro na dennom poriadku. Aprílové počasie už o sebe dáva vedieť aj mimo apríl a práve preto je možné, že sa nová meteostanica stane obľúbeným členom vašej domácnosti. Nemusíte totiž sledovať internet alebo televíziu, a napriek tomu môžete mať prehľad o aktuálnom počasí. Nespoliehajte sa len na pohľad z okna. Skôr než prekročíte prah domu, skontroluje meteostanicu a už vás neprekvapí vietor, sneh, dážď ani príliš vysoké teploty.

Spoľahnite sa na najpresnejšiu predpoveď

Teplomer za oknom je síce fajn, ale vďaka domácej meteostanici môžete sledovať presnú vonkajšiu teplotu a vlhkosť napríklad z vašej obývačky. Nebudete závislí na meteorologických predpovediach, ktoré sa často môžu líšiť od skutočnosti, a môžete sa spoľahnúť na vernejšie údaje. Meteostanice GoGEN sú totiž presnejšie než rosničky, pretože zbierajú dáta priamo z vašej lokality. K vám sa potom dostanú konkrétne informácie platné pre váš región.

Multifunkčné zariadenie zvané meteostanica

Čo všetko bude nový prírastok do domácnosti vedieť, záleží len na vašom výbere. Takmer všetky vám ale okrem teploty a vlhkosti zobrazia tiež čas a dátum. Niektoré majú funkciu budíka, iné zas disponujú pokročilými senzormi, ktoré dokážu zmapovať rýchlosť a smer vetra a zmerať UV žiarenie či dažďové zrážky. Mnohé z nich tiež vedia hlásiť predpoveď pomocou animácií. Niektoré modely, ako napríklad meteorologická stanica GoGEN ME3900, sú dokonca vybavené možnosťou pripojenia k WiFi sieti, vďaka ktorej môžete aktuálne počasie sledovať pohodlne aj v mobilnej aplikácií a byť v obraze, nech už budete kdekoľvek.

Vyberte si tú pravú

V našej ponuke nájdete napríklad bezkáblovú meteostanicu. Samozrejmosťou je tiež inteligentná meteostanica, ale máme aj jednoduchšie modely. Ak teda nechcete byť závislí na všeobecných predpovediach počasia, meteostanice GoGEN vám budú k službám.

Nech už si vyberiete akokoľvek, k všetkým meteostaniciam GoGEN môžete do 31. marca 2024 zdarma získať bezkáblový rádioprijímač GoGEN s DAB+. Stačí sa len bezplatne zaregistrovať na https://gogen.sk/sk/pages/darcek-k-meteostanici.